Η εταιρεία πληροφορικής IT Works, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2007 έχοντας βασικό της στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με το μικρότερο δυνατό κόστος και τη μέγιστη αποδοτικότητα, στους τομείς της Πληροφορικής των Τηλεπικοινωνιών και των νέων τεχνολογιών, σε μικρομεσαίες και μεσαίες επιχειρήσεις.

Γνωρίζουμε ότι η Διοίκηση μιας επιχείρησης, σπάνια διαθέτει τον απαιτούμενο χρόνο, αλλά και την τεχνογνωσία για να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες των θεμάτων της Πληροφορικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, και η γνώση της αγοράς της Πληροφορικής μας δίνει το πλεονέκτημα, συζητώντας μαζί σας, να κατανοήσουμε τις πραγματικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε μία αξιόπιστη και αποδοτική λύση, ούτως ώστε η λειτουργία της Επιχείρησης σας να γίνει αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη, μέσα σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Έχοντας γνώση ότι η Πληροφορική αποτελεί βασικό συνεργάτη της Διοίκησης της Επιχείρησης η IT WORKS φροντίζει να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του πελάτη με οποιοδήποτε τρόπο (Με επιτόπου επίσκεψη, με τηλεφωνική υποστήριξη ή με απομακρυσμένη επικοινωνία).

Οι τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας είναι :

  • Η πώληση και η εγκατάσταση υψηλής ποιότητας προϊόντων (Hardware, Software, συσκευών Δικτύου, κλπ) έχοντας στη διάθεση της μία γκάμα προϊόντων που προέρχονται από στρατηγικές συνεργασίες με αξιόλογους συνεργάτες.
  • Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και μελετών ως προς την επιλογή την εγκατάσταση, επέκταση ή βελτίωση του μηχανογραφικού συστήματος ,και γενικότερα η παροχή ποιοτικών συμβουλών σε ότι αφορά στον τομέα της Πληροφορικής καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας.
  • Η δημιουργία ενός μοντέλου τεχνικής υποστήριξης το οποίο προσαρμόζεται απόλυτα στις δικές σας ανάγκες και
  • Η συστηματική εκπαίδευση του προσωπικού σας στις δικές σας εγκαταστάσεις.

Μην διστάσετε, να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και να ορίσουμε τις επιχειρηματικές και τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να σχεδιάσουμε σωστά το μοντέλο της λύσης που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας για την τεχνολογική ανάπτυξη της Επιχείρησής σας.